Hirdetés

Öt új HD televízió a Sharptól



|

Az új 80-131 modellek mindegyike tartalmaz DVB-T vevőt.

Hirdetés

 

lc-52x20_ambiente02_krokodil_.jpg

 

 

x20_slim_.jpg

Öt új Full HD Slimline modell jelenik meg a Sharptól az idei IFA szakkiállításon. Az új LCD megjelenítőket különlegesen keskeny kialakítás és ezzel párhuzamosan nagy, 32 hüvelyktől (81 cm) 52 hüvelykig (131 cm) terjedő képernyőátmérő jellemzi. A bemutatón elhangzottak szerint az új X20E sorozat valamennyi tagja teljes HD, azaz 1920×1080 képpont felbontású és korrektül visszaadja a film jellegű progresszív (24p) videoanyagokat. Az alkalmazott LCD panel nagy (176 fokos) látószögű és dinamikus kontraszttal (1:2000-ről névlegesen 1:10000-re) javítja a képélményt.


Az X20E tévéknél az automatikus hangerő szabályozónak (AVC) köszönhetően a reklámok hangereje azonos a filmek hangerejével. Az új LCD televíziók gazdagabb hanggal rendelkeznek, amire a digitális erősítő és a kétszer 15 wattig terjedő hangszóró rendszer szolgál alapul.


Mindegyik tévé rendelkezik több, mint három HDMI bemenettel, HDCP-vel, amely csatlakozást biztosít a HD forrásokhoz, két scart csatlakozóval, YuV csatlakozóval és CI kártya számára biztosított csatlakozóval, hogy a készülékkel fizető televízió adása is fogható legyen. A Sharp a beépített DVB-T tunert kötelező jellegűnek tekinti.


2007 őszétől megvásárolható az öt új Full HD AQUOS modell, az LC-32X20E, LC-37X20E, LC-42X20E, LC-46X20E és a LC52-X20E a piacon. Az árakat a gyártó az következő pár hét folyamán jelenti be.








Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.