Hirdetés

Otthon is elfér a MakerBot mini 3D-s nyomtatója



|

Elérhetővé vált az ötödik szériás Replicator Mini Compact 3D.

Hirdetés

A MakerBot elérhetővé tette az elsőként az idei CES-en megszellőztetett ötödikgenerációs Replicator Mini Compact 3D nyomtatóját. Az újdonságtól a gyártó azt várja, hogy akkora hatást gyakoroljon a felhasználókra, mint az első iPhone, amikor azt anno meglátták az emberek. 

Hirdetés

Az új Replicator Minit ezen felül ahhoz hasonlították, mint amikor az első PC-t haza lehetett vinni 30 évvel ezelőtt. Ez az egyike ugyanis azoknak a 3D-s nyomtatóknak, amelyek nem csak egy nagy irodában, de otthon is elférnek. 

A 3D-s nyomtatásban az egyik legnagyobb névnek számító MakerBot a Thingiverse nevű oldallal is igyekszik kedvezni a felhasználóknak, akik több mint 300 000, nyomtatható 3D-s tartalmat találnak meg a weblapon. A MakerBot Digital Store-on keresztül vásárolni is lehet fájlokat, vagy akár eszközöket azoknak a megalkotásához. 

Az új Replicator Mini a MakerBot 3D Printing Platformjára épül, a beépített kamerájával pedig a hamarosan megjelenő MakerBot Mobile appon keresztül akár okostelefonról is követhető a nyomtatási folyamat. A "mini" nyomtató ára 1375 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.