Hirdetés

NE RAKD KI! NEGYED ÉVE KAPHATÓ EZ AZ



|

A CeBIT-en kézbe vehettük a WDTV-t, a cég olcsó médialejátszóját.

Hirdetés

A kis doboz nagyon olcsón ad lehetőséget arra hogy akár Full HD felbontásban játsszunk le HD videoanyagokat nagy képernyős, HDMI csatlakozású televízión. (Használhatunk régebbi tévékészüléket is kompozit bemenettel, ekkor persze ne is álmodjunk HD-ről) A könnyű, fényes műanyagból készült masinán nem sok csatlakozó van, sőt merevlemez sincsen benne. Felkészítették viszont arra, hogy gyakorlatilag bármilyen szabványos USB háttértárat fogadjon. Elsősorban saját WD Passport termékeit ajánlja hozzá a gyártó, de bármelyik USB 2.0 merevlemez vagy flash meghajtó megteszi.

 

 

wdtv_.jpg
 

 

Rengeteg -féle zenei állományt (MP3, WMA, OGG, WAV/PCM/LPCM, AAC, FLAC, Dolby Digital, AIF/AIFF, MKA), a legtöbb ismert fotó formátumot (JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG) és a legtöbb video formátumot is (MPEG1/2/4, WMV9, AVI (MPEG4, Xvid, AVC), H.264, MKV, MOV (MPEG4, H.264), MTS, TP, TS) ismeri a készülék. Lejátszólistákkal (PLS, M3U, WPL) és feliratokkal (SRT / UTF-8, SMI, SUB, ASS, SSA ) is boldogul.

 

wdtv_back_.jpg
 

 

Sokan örülni fognak a Matroska (MKV) és H.264 támogatásnak, utóbbinak a memóriakártyás kamerák tulajdonosai vehetik hasznát, egy kártyaolvasó közbeiktatásával ők közvetlenül játszhatják le felvételeiket. Megjegyzendő azonban, hogy akármivel azért nem boldogul a készülék, az MPEG2/4, H.264, és WMV9 lejátszást 1920x1080p felbontás esetén 24, 1920x1080i felbontásnál 30, 1280x720p megjelenítővel pedig 60 képismétlésben maximálja a specifikáció.


Nem ígér sok beállítási lehetőséget a WDTV, de lehetőséget ad arra, hogy minden ma általános kép- video- és hangformátumot lejátsszunk vele. Árát 100 euró alá pozicionálták, így akár Magyarországon is jelentős sikert arathat a termék, hamarosan részletes teszttel is jelentkezünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.