Hirdetés

OWC: csináld-magad háttértárolók



|

A notebook merevlemeze újra cserélhető, a régi pedig egy külső mobil rackben él tovább - csináld-magad csomag az OWC-től.

Hirdetés

Az Other World Computing újdonsága a csináld-magad háttértároló. Lényegében egy komplett csomagot kínálnak arra a célra, hogy noteszgépünk háttértárolóját újra, nagyobbra cseréljük. A házilag szerelhető eszközökkel azoknak kedveskedik az OWC, akik elégedetlenek jelenlegi merevlemezükkel, és új, nagyobb HDD-re vagy SSD-re cserélnék azt.

 

A csomagokba egy 2,5 hüvelykes, 5400 vagy 7200 RPM-es HDD kerül, illetve választás szerint egy SSD-meghajtó. Ehhez jár a külső mobil rack, USB 2.0 és FireWire csatlakozással; illetve a szükséges kábelekkel, valamint szerszámokkal és útmutatókkal.

 

Természetesen a tárolók egyből beszerelhetőek a mobil rackbe is, de az eredeti ötlet, a notebook HDD-jének cseréje is egyszerűen megvalósítható. A csináld-magad csomag ára 58 dollártól indul (egy 500 gigabájtos, 5400 RPM-es HDD-vel), és egészen 585 dollárig megy (utóbbiban egy 240 GB-os SSD kapott helyet). Bővebb információ az OWC weboldalán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.