Hirdetés

OWC Mercury Extreme Pro 6G - újabb gyors SSD



|

A SandForce SF-2281-es vezérlővel ellátott SSD átviteli sebességei 559 és 515 MB másodpercenként.

Hirdetés

Az Other World Computing bemutatta legújabb SSD-meghajtóját, amely a 2,5 hüvelykes méretkategóriában versenyez, és meglehetősen gyors, hála a beleépített SandForce SF-2281-es vezérlőnek. Az OWC újdonságát Mercury Extreme Pro 6G névre keresztelték, olvasási és írási sebessége 559 és 515 megabájt másodpercenként.

 

A meghajtó 6 gigabit per másodperces SATA interfészen át csatlakozik gépünkhöz. Az MLC NAND Flash memóriára építkező adattároló TRIM- és NCQ-támogatással egyaránt rendelkezik. A Mercury Extreme Pro 6G másodpercenként 60 000 művelet elvégzésére képes.

 

Az OWC egyelőre csak a 120 gigabájtos modell szállítását kezdte meg, 320 dolláros áron. A későbbiekben egy 240 és egy 480 gigabájtos verzió is várható, 580 és 1800 dolláros árakon. Mindegyik SSD-hez három év garanciát kínál az OWC.

 

 

Kapcsolódó fórumtémák:

SSD-vásárlás

Merevlemez-vásárlás

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.