Hirdetés

OWC: RAID-képes tároló, 4 HDD, 12 TB



|

A Mercury Elite-AL Pro Qx2 négy 3,5 hüvelykes merevlemez befogadására alkalmas.

Hirdetés

Az Other World Computing (OWC) legújabb adattároló eszköze meglehetősen nagy kapacitással rendelkezik, és a Mercury Elite-AL Pro Qx2 nevet kapta. Az asztali eszköz RAID-képes, és négy darab 3,5 hüvelykes HDD-t kezel.

 

A merevlemezek 7200 percenkénti fordulaton működnek, kapacitásuk egyenként 3 terabájt. A tárolóeszköz így összességében 12 terabájt tárhelyet kínál. Az OWC szerint ez minden fotós, zenei és grafikus célt kielégít, illetve mentési célokra is tökéletes.

 

Az eszköz támogatja a RAID 0, 1, 10 és Span konfigurációkat, illetve Time Machine-kompatibilis. Csatlakozók tekintetében USB 2.0, FireWire 400, FireWire 800 és eSATA került a Mercury Elite-AL Pro Qx2-re, amelyre az OWC három év garanciát vállal. A 12 terabájtos eszköz ára 1400 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.