Hirdetés

OWC SSD, 4 GB/másodperces sebességgel



|

A PCIe-s Mercury Extreme Pro belső RAID-képes, tárhelyének mérete pedig eléri a 3,2 terabájtot.

Hirdetés

Az Other World Computing egy figyelemreméltóan nagy teljesítményű SSD-meghajtót mutatott be. Az OWC az új tárolóval egyébiránt elkötelezte magát a SandForce új, SF-2000 szériás vezérlői mellett is; ezek kerülnek ugyanis a gyártó legújabb, mozgó alkatrész nélküli meghajtóiba.

 

A Mercury Extreme Pro névre hallgató SSD-k PCI-Express x8 és PCIe x16 interfészen keresztül csatlakoztathatóak gépünkhöz, és belső RAID funkcióval rendelkeznek. Kapacitásuk eléri az elképesztő 3,2 terabájtot is, NAND moduljaik pedig cserélhetőek.

 

Az OWC SSD-je kiemelkedően gyors, 4 gigabájt per másodperces olvasási és írási sebességre képes, emellett maximális teljesítménye eléri a másodpercenkénti 480 000 IO-műveletet. Az SF-2000-es vezérlőkkel szerelt Mercury Extreme Pro SSD-ket üzleti felhasználásra szánja a gyártó, és várhatóan 2011 első hónapjaiban már elérhetőek lesznek.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.