Hirdetés

Ozaki NUKE 58 - minőséget olcsón?



|

Korrekt minőségű térhangzás olcsón? Lehet, hogy új királyt avatunk ebben a kategóriában.

Hirdetés

Régen láthattuk már az Ozaki nevet szerepelni a PC World hasábjain, nem véletlenül - a cég az utóbbi időben meglehetősen kevés új termékkel rukkolt elő. Amit viszont eddig visszatartottak, úgy látszik, azt a 2007-es évben most előszedik. A NUKE 58 is új modell a magyar piacon, és 5.1-es létére viszonylag kis méretű csomagolásban érkezik. A csatlakoztatási lehetőségek több mint elégségesek, ráadásul temérdek kábelt mellékelnek hozzá, amelyek kicsit talán feleslegesen is bonyolítják meg az összeszerelést. Ez ugyan nem róható fel hibának, az viszont már sokkal inkább, hogy ezek a vezetékek túlságosan rövidek. Ha a mélyhangokért felelős ládát nem a gépház közvetlen közelébe helyeznénk, komoly problémával szembesülhetnénk.

 

korbevagott_ozaki.jpg

 

A csomagolásban egy alumíniumutánzatú matricával borított távirányítót is kapunk. Azon kívül, hogy ez az igénytelenség csimborasszója, hiányoltuk a mélynyomón elhelyezett kezelőszerveket is. Mindazonáltal kellemes meglepetés volt a rendszer hangminősége, hiszen még jóval drágább kategóriatársainál is sokkal teltebb, életszerűbb középtartományt ad vissza, ami különösen zenehallgatás közben jöhet jól. Bár a magas hangok kissé tompák és zavarosak, valamint igazi mélyhangokat sem hallhatunk, árához képest remek rendszernek nevezhető a NUKE 58 - árkategóriájának egyértelmű első helyezettje.

 

 

Adatok:

  • 37 wattos összteljesítmény
  • Fadobozos mélyláda
  • Távirányító
  • Elülső hangsugárzók 5, hátulsó hangsugárzók 10 méter kábellel
  • Falra is szerelhető szatellitek

 

Értékelés:

Előny: jó hangminőség, alacsony ár

Hátrány: problémás csatlakoztatás, alacsony maximális hangerő

Teljesítmény: 92%

Szolgáltatás: 84%

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.