Hirdetés

Panasonic BD-50– főleg az USA-nak?



|

Az új Blu-ray lejátszó támogatja a Profile 1.1-et, sőt, ha kell internetre megy.

Hirdetés

panabd50.jpg

 

A Blu-ray jegyében az új készülék progresszív 1080 soros megjelenítést, veszteségmentes Dolby TrueHD és DTS-HD Master Audio hangot és sokoldalúan alkalmazható kép-a-képben funkciókat kínál. Az optimális képminőség érdekében PHL Reference Chroma processzort és P4HD i/p konverziós processzort tartalmaz, ezek együttesen alkotják a Uniphier elnevezésű precíz digitális videoprocesszort, amely az eddigieknél élesebb képet és természetesebb színeket alkot. Az SD (SDHC) memóriakártya-bemenet révén képes AVCHD formátumú videofelvételek és JPEG képek lejátszására a készülék, teljes, 1920x1080 pixeles felbontásban. A Panasonic saját VIERA Link technológiája révén lehetővé teszi, hogy a felhasználó egyetlen távirányítóval vezérelje a VIREA Link funkciót támogató házimozi-készülékeket.


Igazi újdonsága azonban a BD-Live funkció, amely az internet segítségével tovább javítja a fogyasztó szórakozási élményét - legalábbis, ha az adott országban támogatott. A jövőben elindítandó BD-Live szolgáltatás révén a felhasználók a DMP-BD50 készüléket az internetre csatlakoztathatják majd, és onnan adatokat, például képeket és filmfeliratokat tölthetnek le, vagy részt vehetnek többszemélyes interaktív játékokban, amelyek Blu-ray lemezeken tárolt bónusz filmes tartalmakhoz kapcsolódnak. Az európai változat lehetséges, hogy nem fogja támogatni ezt a funkciót.


A Panasonic kezdte meg elsőként olyan Blu-ray lejátszó értékesítését, amely Bonus View (Final Standard Profile 1.1) funkcióval rendelkezik, ez most a BD50-ben a BD-Live funkcióval egészült ki. Hogy utóbbi elérhető lesz e majd Európában illetve hazánkban is, az még a jövő titka, mindenesetre a gyártó ezt sajnos nem ígérte meg, így könnyen lehet, hogy az új modell egyik legérdekesebb újítását csak az USA-ban élők használhatják majd ki.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.