Hirdetés

Panasonic DSLR fényképezőgép



|

A Panasonic bemutatta első cserélhető objektíves fényképezőgépét.

Hirdetés

A DMC-L1 alapkiszerelésben LEICA D VARIO-ELMARIT objektívvel van felszerelve, mely a kifejezetten digitális fényképezőgépekhez kifejlesztett legfejlettebb MEGA O.I.S. optikai képstabilizátor rendszert is tartalmazza. Az L1-be a legújabb Live MOS szenzor került, ez az érzékelő a Négyharmados szabványhoz igazodva 7,5 megapixeles felbontást biztosít. A fényképezőgép teljes idejű Live View funkcióval rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a Live MOS szenzorból származó jel segítségével ugyanaz a kép jelenjen meg az LCD kijelzőn, mint amit az érzékelő lát. A teljes idejű Live View funkcióval, és a DMC-L1 nagyméretű LCD-kijelzőjével a felhasználók újszerű módon, könnyedénm, nagyobb pontossággal fényképezhetnek. A DMC-L1-et ellátták porvédő rendszerrel, ami az objektív cserék alkalmával hatékonyan védi a szenzort a por ellen, ezzel sikerült kiküszöbölni az SLR gépek egyik legnagyobb problémáját.


A Panasonic a legmodernebb digitális technológiákat építette be új modelljébe, azonban megőrizte a filmet használó tükörreflexes fényképezőgépek klasszikus, mégis vonzó külső formai kialakítását, illetve azok kezelési érzését. A fényképezőgép tetején található zársebesség-szabályozó tárcsa, és a LEICA D VARIO-ELMARIT 14-50 mm/F2,8-3,5 objektíven található rekeszállító gyűrű segítségével a felhasználók könnyedén állíthatják be a kívánt expozíciós értékeket. A régi távmérős fényképezőgépekre emlékeztető magnézium-ötvözetből készült test, az alumínium-ötvözetből készült objektívrésszel együtt nagyfokú szilárdságot, és kiváló megjelenést biztosít a készülék számára.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.