Hirdetés

Panasonic: könnyűsúlyú ütésálló notebook



|

A Panasonic Toughbook F9 átmenet az ütésálló és a hordozható notebookok között.

Hirdetés

A Panasonic Toughbook szériája méltán híres notebookokból áll: remek hardver, olyan erős külsőben, ami a háborús megpróbáltatásokat is kibírja. Azonban a mobil és a hordozható semmiképp nem vált ezen gépek jelzőjévé.

 

A gyártó ezért egy olyan noteszgéppel bővítette sorozatát, amely átmenetet jelent a tönkretehetetlen külső és a hordozhatóság között. Az F9-es mindössze 1,6 kilogrammos, így igen könnyűnek számít a 14,1 hüvelykes laptop.

 

Az Intel 2,4 GHz-es Core i5-520M vPro processzora, 2 GB DDR3-as memória és egy 320 gigabájtos merevlemez került a notebookba, melynek kijelzője 1440x 900-as felbontást tesz lehetővé. A beépített Bluetooth 2.1 és WiMAX mellett többrétegű DVD-írót is találunk a gépben, amihez kérhető a Qualcomm Gobi2000-es modul is.

 

Az alumíniummal megerősített ház egy hét órás üzemidőre elegendő akkumulátort rejteget, maga a gép pedig egy majdnem egy méteres zuhanást is gond nélkül átvészel. A nyáron érkező Toughbook F9 ára 2899 dollár.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.