Hirdetés

Panasonic Lumix DMC-FX100



|

A Lumix FX kategória királya 12 megapixeles képek készítésére alkalmas.

Hirdetés

 

A Panasonic bemutatta Lumix FX szériájának új zászlóshajóját, a DMC-FX-100-ast. A digitális fényképező egészen elképesztő minőséget képes produkálni - képkezelő szenzora 12,2 megapixeles fotók készítésére alkalmas.

 

A Leica DC lencsékkel maximum 3,6-szeres optikai zoomra képes a készülék. Az intelligens ISO-vezérlés és a Panny Mega optikai képstabilizátor még kényelmesebbé teszik a fotózást. Az FX100 zárideje csupán 0,009 másodperc, egy másodperc alatt pedig összesen 8 képet tud készíteni.

 

panasonic_dmcfx100.jpg

Forrás: letsgodigital.org 

 

Az SD és SDHC kártyákra rögzíteni képes gép két felbontásban képes videók rögzítésére. WVGA (848 x 480) felbontásban 30 képkockát rögzít másodpercenként, míg 1280 x 720-as felbontásban 15 fps minőségű mozgóképet vesz fel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.