Hirdetés

Panasonic TX-L32C20 teszt



|

Kódolt DVB-T vételre is kapható a megfizethető készülék.

Hirdetés

Az alsóbb árkategóriában indul a Panasonic 32 hüvelykes tévéje, mely PC-s szemmel is érdemel egy kis figyelmet. Négy-öt centiméteres fekete kávát kapott 32 hüvelykes képátlójú készülék és hozzá illő ovális alakú talpat. A panel maga falra is szerelhető, igaz, bemeneteit nem a peremen, hanem a hátlapon alakították ki. Két HDMI csatlakozás, a 21 tűs Scart, komponens és kompozit valamint sztereo hang (RCA) bemenetek állnak rendelkezésre, így könnyen csatlakoztatható párhuzamosan a PC, régi VHS felvevő, DVD rekorder vagy médialejátszó. Egyetlen antenna aljzatot építettek ki, amin nem csak analóg, hanem DVB-T adásokat is vehetünk, beleértve a nagy felbontású csatornákat is. Common Interface fogalattal is rendelkezik a készülék, ami lehetővé teszi, hogy a nemrég indult MinDigTV Extra adásait is nézzük. (Az ügyfélkártyát és a CI Conax dekóder modult persze magunknak kell beszereznünk, további részletek itt.)

 

Panasonic TX-L32C20
Panasonic TX-L32C20

 

Hasznát vesszük a beépített SDHC/XC kártyaolvasónak, ha fényképezőgéppel vagy memóriakártyás videokamerával készült fotóinkat vagy videofelvételeinket szeretnénk megtekinteni, médialejátszásra (pl. XVID, DivX) azonban nincs lehetőség. A VIERA Link funkció révén egyazon távirányítóval más Panasonic eszközöket is kezelhetünk.

 

Ebben az árkategóriában nem a legerősebb képjavító áramköröket kapjuk, így a gyengébb minőségű standard felbontású adásokkal és anyagokkal jobb eredményt adna egy drágább modell, de egyébiránt hozza a készülék az elvárt képminőséget. Nagy nézőszöget biztosít az IPS-alfa LCD panel és - ellentétben a vegyes felhasználásra tervezett tévétuneres, TN LCD cellás monitorokkal - a TX-L32C20 alulról nézve is szép képet ad. Ha nem igénylünk Full HD felbontást, de kellene egy mindenes megjelenítő a nappaliba, akkor érdemes számításba venni.

 

 

Névjegy


Termék: Panasonic TX-L32C20
Forgalmazó: Panasonic South-East Kft.
Ár: 119 900 Ft

 

Adatok


- HD Ready LCD televízió, 32 hüvelyekes képátló
- IPS-alfa LCD panel, 178 fokos látószög
- 1366×768 képpont (16:9 oldalarány), Vreal 4 képjavító áramkör
- Analóg PAL/SECAM, DVB-T és DVB-C vétel, Common Interface foglalat
- AV, komponens video és HDMI (2 db) bemenetek, Scart csatlakozás (kétirányú)
- Távirányító Viera Link funkcióval, SDHC/XC kártyaolvasó kép- és videolejátszással (JPG, AVCHD, MJPEG AVI)
- 2×5 Watt egyutas alsó hangsugárzó, oldalsó fejhallgató csatlakozás, digitális audio kimenet (optikai)
- 93 Watt teljesítményfelvétel (77 Watt átlagos, 0,3 Watt készenléti módban)
- 798×551×217 milliméteres méretek és 11 kg tömeg állvánnyal


Értékelés


Panasonic TX-L32C20
Előny: Mérsékelt ár, számos bemenet, fogad dekóder modult is, MinDigTV Extra (fizetős csatornák) vétel
Hátrány: DVI és VGA aljzatot nem tartalmaz
Teljesítmény: 4
Szolgáltatás: 4
Ár/Érték: 4

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.