Hirdetés

Párizsban mutatkozhat be a PlayStation 4 Neo



|

Nem érdemes a konzollal kapcsolatos információkra számítani az E3 kiállításon.

Hirdetés

Hetek óta nyílt titok, hogy a Sony még idén be fogja jelenteni a PlayStation 4 feltuningolt változatát. A Neo kódnéven futó "PlayStation 4K" modell elsősorban a számottevően erősebb Radeon grafikus vezérlője terén fog különbözni a jelenlegi modelltől, plusz állítólag a processzor órajelét és a GDDR5 memória sávszélességét is megemelték a Sony mérnökei.


Hirdetés


A nagy kérdés jelenleg az, hogy mikor fog bemutatkozni a PlayStation 4K. A termék iránt érdeklődők abban reménykedtek, hogy a júniusi E3 játékkiállításon már megtörténhet a bejelentés, azonban egy a PlayStationnel kapcsolatos ügyekre bizonyítottan jó rálátással rendelkező személy szerint ez nem fog megtörténni.



A Twitteren shinoby602 nicknevet használó férfi nemrég egy podcastben elárulta, hogy az információi szerint a PlayStation 4K várhatóan csak október végén, a Paris Games Week eseményen válik hivatalossá. Az alternatív forrásokból származó értesülések alapján ez hihetőnek tűnik, hiszen a konzol csak valamikor az idei év végén, esetleg 2017 elején kerülhet piacra. A Neo túl korai bejelentése veszélyeztethetné a PlayStation 4 eladásait.


(Forrás: NextPowerUp, Super Deformed Gamescast)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.