Hirdetés

Passzív GeForce GTX 750 a ZOTAC-tól



|

Teljesen csendes lett az NVIDIA izmos, GeForce GTX 750-es kártyája.

Hirdetés

Bár az NVIDIA igazán új videokártyáira még várni kell, addig sem maradnak újdonság nélkül azok, akik erősebb vezérlőt szeretnének. A ZOTAC például úgy döntött, a csendes PC-k szerelmeseinek kedveskedik a GeForce GTX 750 ZONE Editionnel, amely teljesen néma működést garantál, köszönhetően a passzív hűtésének. 

Hirdetés

A két slotot igénylő, ventilátor nélküli kártya az ígéretek szerint a hosszabb játékmenetek alatt is megtartja az optimális hőmérsékletet, köszönhetően a réz hőcsöveknek és az alumínium lamelláknak. 

Természetesen a ZOTAC a passzív hűtés miatt nem kísérletezett az órajelek emelésével, így be kell érni a zajtalan működéssel. Az extrák között azért ott van az NVIDIA GeForce ShadowPlay, amely lehetővé teszi a játékmenet Twitch-re közvetítését, illetve a GeForce Experience, ami gondoskodik a driverek frissítéséről. A ZOTAC GeForce GTX 750 ZONE Edition természetesen a G-Sync-kompatibilis monitorokat is kezeli. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.