Hirdetés

Passzív hűtéssel érkezett a Star Cloud új mini PC-je



|

149 dollártól indul az Ubuntut és Windowst is futtatni képes Star Cloud PCG61.

Hirdetés

Megérkezett a kínai Mele legújabb mini PC-je, amely passzív hűtéssel, négymagos Intel Celeron N3150 Braswell processzorral, gigabites Ethernettel, 802.11ac-s WiFi-vel és olcsó vételárral büszkélkedhet. 

Hirdetés

A mini gép már 149 dollártól vihető, igaz, ezért nem teljes értékű PC jár: a memória, a tárhely és az operációs rendszer feláras. 

Szerencsére kész PC-t is ad a gyártó, Ubuntu 16.04-gyel vagy Windows 10-zel. A gépen HDMI 1.4 és VGA, két USB 3.0, két USB 2.0 port, microSD-foglalat és Bluetooth 4.0 is akad. 

Az alapmodell mellett 199 dollárért van egy kiadás Ubuntu 16.04-gyel, 4 GB RAM-mal és 64 GB-os SSD-vel. Ugyanez Windows 10-zel 299 dollár, 8 GB RAM-mal, 128 GB tárhellyel és Windows 10-zel pedig 349 dollár. 

Meg kell jegyezni, hogy a kínai vállalatok általában nagyon korlátozott támogatást nyújtanak az Ubuntuhoz, így a felhasználó a frissítéseket tekintve szinte biztos, hogy magára marad. 

A PCG61-es mini PC-t a Mele a Star Cloud márkaneve alatt árulja az AliExpressen lévő boltjában. 

Bár a gép kompakt és érdekes, lassan jönnek az Apollo Lake CPU-k, emiatt nagyon frissnek már nem mondható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.