Hirdetés

Passzív hűtésű asztali gamergép közelít



|

A Calyos NGS Cube a 2017-es CES kiállításon mutatkozik be teljes pompájában.

Hirdetés

A Calyos neve annyira nem ismert a gamerek körében - a cég általában kompakt munkaállomásokkal áll elő. A legújabb megoldása az NGS Cube a márkának, amely egy passzív hűtéssel rendelkező asztali gamer gép. 

Hirdetés

Értelemszerűen a jó teljesítményre hegyezték ki a PC-t, amelynek a legnagyobb látványossága az alumínium ház. Természetesen számos hűtőbordát és hőcsövet használ, csakis így lehetett megoldani, hogy 200 wattos terhelésig megbirkózzon a keletkező hőmennyiséggel. 

Ez elegendő hűtést jelent egyébként egy Zotac GeForce GTX 1060 Mininek, ami belül helyet kapott (120 watt), továbbá egy négymagos, 65 wattos fogyasztású CPU-nak. 

Mindezek alatt egy ASUS Z170I Pro Gaming alaplap található. 

A Calyos a 2017-es CES kiállításon élőben is megmutatja a kompakt gamergépet, majd röviddel azután a forgalmazását is megkezdi. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.