Hirdetés

Passzív Radeon HD 6570 az HIS-től



|

Egyslotos videokártyát mutatott be az HIS, 2 gigabájt memóriával.

Hirdetés

Az HIS (Hightech Information System) bemutatta legújabb videokártyáját, amely egy olyan Radeon HD 6570, ami alacsony profillal rendelkezik. Ennek értelében az olyan gépekbe is könnyedén beszerelhető, ahol kevés a hely, ugyanis csupán egyetlen kártyahelyet igényel a vezérlő.

 

A Radeon HD 6570 Silence névre keresztelt újdonság 2 gigabájt DDR3-mas memóriával rendelkezik, és nem mellesleg teljesen hangtalan, így a csendes PC-ket kedvelőknek is jó szolgálatot tehet. Az HIS újdonsága alul és felül is egyaránt passzív hűtőbordákat kapott.

 

A 480 stream processzorral operáló kártya GPU-jának órajele 650 MHz, a 128 bites memóriabusz pedig 1000 MHz-en kezelni a 2 GB memóriát. A kártya D-Sub, DVI és HDMI kimenetekkel rendelkezik. Az HIS Radeon HD 6570 Silence ára előrendelésben 106 dollár.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.