Hirdetés

Passzív szemüveges 3D TV a Panasonic-tól



|

Nagyobb képernyők, gyorsabb LED technológia, újabb Viera Connect tartalmak a Panasonictól a CES-en.

Hirdetés

Számos új modellt mutatott be a Panasonic a 47-55 inches kategóriában a 2012-es CES alkalmával. Közülük a legmeglepőbb az új ET5 széria a gyártó kínálatában, ez a 3D televízió sorozat ugyanis már polarizációs elven alapuló 3D technológiával, azaz passzív szemüveggel működik, holott mindeddig az aktív képzáras módszerre esküdött a gyártó. Az ET5 mellé négy szemüveget is adnak, továbbfejlesztett háttérvilágítással és 2D-3D konverzióval valamint 3D 24p lejátszással dicsekedhet. 42, 47 és 55 hüvelykes változatokban lesz elérhető.

 

 

Az idei 3D IPS LED panelek 47-55 hüvelykes képernyőméretig lesznek elérhetőek, WiFi csatlakozással, 2D-3D konverzióval, fém kerettel, és rengeteg alkalmazással. Az eddigi USB és DLNA médialejátszó szolgáltatások mellett egyes modellekbe nyolc hangszórós 3D hangzást is építettek.

 

Az idei LCD termékpalettában jobb látószöget biztosító IPS technológia és élesebb mozgássimítást biztosító szupergyors LED háttérvilágítás dolgozik. A gyártó azt állítja, hogy gyakorlatilag kiküszöbölte az áthallás (crosstalk) jelenséget a bal és jobb 3D félkép között. A panelek fogyasztása több, mint negyedével csökkent a tavalyi modellekéhez képest.

 

 

 

A VIERA Connect-et, a Panasonic tévék okostévé platformot felhőalapú szolgáltatásokkal fejlesztették tovább, Amerikában már elérhetők a tévé menüjéből egyebek mellett az Amazon Instant Video, a Netflix, Pandora , Facebook, CinemaNow, VUDU, huluplus, Skype, Ustream, sport oldalak (MLB,NHL, NBA, MLS, Fox Sports) adta tartalmak.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.