Hirdetés

Patriot: G2 AMD Black Edition memóriakitek



|

Az AMD új alaplapi lapkakészletének és FX processzorainak tiszteletére érkeznek az új RAM-ok.

Hirdetés

A Patriot a legújabb memóriáival támogatását mutatta az AMD felé, ugyanis az új modulok kifejezetten az AMD 9-es szériájú alaplapjaihoz, illetve a közelgő, Bulldozer-alapú FX szériás processzoraihoz készültek. A G2 (Gamer 2 Series) AMD Black Edition DDR3-mas memóriák dual channelben működnek.

 

Az élettartam-garanciával rendelkező, AMD-barát G2 kitek préselt alumínium hőleadó bordákkal rendelkeznek, és 1333 MHz-en üzemelnek, 7-7-7-20-as és 9-9-9-24-es időzítések mellett; valamint 1600 MHz-en, 8-9-8-24-es és 9-9-9-24-es időzítések mellett. A feszültségi érték 1,5; 1,65; illetve 1,7 volt lehet.

 

A G2 AMD Black Edition kitekből a kisebbik 4 gigabájtos, két darab 2 gigabájtos modult tartalmaz. A nagyobbik csomag 8 gigabájtot kínál, két 4 gigabájtos RAM-mal. Az újdonságok már ebben a hónapban a boltokba kerülnek.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.