Hirdetés

Patriot Javelin S4 médiaszerver



|

Az új NAS négy darab 3,5 hüvelykes merevlemezt vagy SSD-t képes befogadni.

Hirdetés

A Patriot Memory egyik legfrissebb újdonsága a Javelin S4, amely egy médiaszerver. Ezek olyan hálózati adattárolók (NAS), amelyeket általában videók tárolására és streamelésére, valamint egyéb fájlok használatához alkalmazunk otthoni hálózatban, vagy saját PC-nkhez.

 

A Javelin S4 négy darab 3,5 hüvelykes merevlemezt vagy SSD-meghajtót képes befogadni. RAID 0, 1, 5 és 10 beállításokat támogat, a használható maximális kapacitás 3 TB. A kompatibilis meghajtóknak SATA vagy SAS interfésszel kell rendelkezniük.

 

A médiaszerver 128 MB flash tárhelyet kínál, erre van telepítve az operációs rendszere is. A működést 256 MB RAM segíti. A DLNA-kész Javelin S4 iTunes-szerverként is tud viselkedni, és képes a távoli lejátszásra is. Található rajta gigabites ethernet, eSATA és két USB 2.0-ás csatlakozó is. A Javelin S4 már idén februárban érkezik, ára egyelőre ismeretlen.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.