Hirdetés

Patriot: olcsó SSD Sandforce vezérlővel



|

A Patriot is bővítette SSD-kínálatát olcsóbb modellel, amely már Sandforce vezérlőt használ.

Hirdetés

A Patriot úgy döntött, ők is kínálnak olcsóbbnak számító SSD-meghajtót. Az új modell a Sandforce SF-1222 vezérlőjét és MLC NAND flash memóriát használ. Tudását tekintve megegyezik a nagyobb testvéreivel. Az Inferno szériáról van szó.

 

Akár a többi Sandforce-alapú SSD, az új, 60 gigabájtos Inferno is képes elérni a 285 MB per másodperces olvasási és a 275 MB per másodperces írási sebességeket. Az Inferno egyébként korábban csak 100 és 200 gigabájtos méretekben volt elérhető; most azonban az új 60 GB-os modell mellé később 120 és 240 gigabájtos is csatlakozik.

 

Az SSD-meghajtóhoz egy átalakító adapter is jár, aminek segítségével gond nélkül helyezhető be egy 3,5 hüvelykes foglalatba. A 3 gigabit per másodperces SATA interfészen kommunikáló SSD TRIM-támogatással is bír, és három év garanciát vállal rá a Patriot. A bootmeghajtónak is ideális SSD áráról egyelőre nincs információ.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.