Hirdetés

PC-t tettek az összecsukható billentyűzetbe



|

A Pipo új billentyűzete kicsi és összecsukható, ráadásul egy teljes értékű PC-t rejt.

Hirdetés

Több olyan PC-t is láttunk már, amit egy billentyűzetbe rejtettek, azonban a kínai Pipo ezt a feladatot most sokkal elegánsabban oldotta meg az eddigi próbálkozásoknál. 

Hirdetés

A gyártó előállt egy kicsi, utazáshoz is ideális összecsukható billentyűzettel, a Pipo KB2-vel. Ennek a különlegessége az, hogy valójában nem egy sima hordozható Bluetooth-os billentyűzet, hanem egy teljes értékű PC is. 

A gombok alatt egy Intel Atom x5-Z8300-as Cherry Trail processzor, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, 802.11ac-s WiFi és Bluetooth találhatóak. 

A Windows 10-et futtató géphez persze azért USB 3.0, USB 2.0, microUSB és HDMI portok is vannak. 

Még jobb, hogy egy 2500 mAh-s akkumulátor is befért a billentyűzetbe, amely így hálózati áramforrás nélkül is képes néhány órán keresztül üzemelni. 

A KB2 májustól kapható, de az ára sajnos még ismeretlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.