Hirdetés

PCIE x1 felületű videokártyát dob piacra a Zotac



|

HTPC-kbe lehet jó választás a szokatlan GeForce GT 710 modell.

Hirdetés

Különleges videokártyával jelentkezett a Zotac, a gyártó legújabb GeForce GT 710 modellje ugyanis PCI Express x1 csatolófelületen csatlakozik az alaplaphoz. A termék elsősorban a HTPC-ket építők számára lehet érdekes, ugyanis számos mini ITX alaplap nem rendelkezik PCI Express x16 sínnel, csak a PCI Express x1-et kínálnak. A grafikus vezérlő apró méretű, keveset fogyaszt, továbbá a passzív hűtésének köszönhetően teljesen zajtalan.

Hirdetés


Természetesen újabb játékokat nem kell futtatni a videokártyán, de internetezéshez, 1080p-s videók lejátszására tökéletesen megfelel. A Kepler architektúrás grafikus vezérlőjében 192 CUDA mag található, a GPU teljes terhelés alatt 954 MHz-es órajelen működik. Videomemóriából 1 GB található a fedélzetén, az 1600 MHz-es effektív órajelű DDR3 chipek 64 bites adatsínen kommunikálnak.


A D-SUB, DVI és HDMI kimeneteket kínáló videokártya dobozában alacsony profilú rögzítőkeretek is találhatóak, így az összes fogyasztói piacra tervezett, szabványos kialakítású házba beépíthető. A ZT-71304-20L jelzésű grafikus kártya rövidesen piacra kerül, a várható árát nem közölte a Zotac.


(Forrás: LegitReviews, Zotac)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.