Hirdetés

Pehelykönnyű ház opcionális vízhűtéssel



|

Számítógépház választásakor sok szempontot kell figyelembe venni. A külső nem minden.

Hirdetés

A számítógép „lakhelyének” megválasztása komoly feladat elé állítja a felhasználót, hiszen minden árszegmensben roppant gazdag a piaci választék.

 

gigabyte1_k.jpg

 

Mivel a gépház ma már nem csupán egy céleszköz, ezért sokan ügyelnek arra, hogy illeszkedjen a többi berendezési tárgyhoz, ami tovább nehezíti a döntést. A Gigabyte 3D Aurora 570-ben megvannak azok a tulajdonságok, amelyek teljesítik mind az esztétikai, mind a funkcionális követelményeket. A szálcsiszolt, fekete színű alumíniumház csak nyolc kilogrammot nyom a mérlegen, így az összeszerelt PC könnyebben mozgatható majd, mint az acélházak.

 

gigabyte3_1_k.jpg

 

Pehelysúlya ellenére a stabilitást és belső felépítést illetően sem lehet okunk panaszra. A tágas belső, a gyorszáras megoldások, valamint a három, gyárilag beépített 12 centiméteres ventilátor mind a felhasználó kényelmét szolgálja. Két gumírozott kivezetést is találhatunk a hátoldalon, amelyen keresztül elvezethetjük a vízhűtéshez használandó csöveket - amennyiben rendelkezünk ilyennel. További jó tulajdonsága a háznak, hogy a vásárló szabadon választhat kétféle oldallap közül, mivel a gyárilag perforált rész lecserélhető a dobozban található átlátszó plexiablakra. Az Aurora 570 egyetlen hibája, hogy a meghajtókat rejtő ajtó mágneses zárja nagyon gyenge, bár a kulcsos zár némileg kárpótol bennünket.



 

gigabyte2_k.jpg

 

 

Adatok:

 

  • Alumíniumból készült midi ATX-ház
  • 5 darab 5,25” meghajtóhely
  • 2+5 darab 3,5” meghajtóhely
  • 3 darab 12 centiméteres ventilátor beépítve
  • USB-, FireWire, audio-előlapi kivezetés
  • 8 kilogrammos tömeg
  • Ár: 36 990 Ft + vízhűtés

 

Értékelés:

 

Előny: könnyű, kiváló anyagválasztás, könnyen szerelhető

Hátrány: ajtózármegoldás

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.