Hirdetés

Pehelysúlyú ultrabook a Lenovótól



|

A ThinkPad X1 Carbon a világ legkönnyebb 14 hüvelykesének ígérkezik.

Hirdetés

A Lenovo bemuatta a ThinkPad X1 Carbon harmadik generációját, amely az ultrabookok között a 14 hüvelykes méretosztály jelenlegi legkönnyebb tagjának ígérkezik. Az 1,27 kilogrammos újdonság szénszálas borítást kapott, így könnyebb a magnéziumból és alumíniumból öntött riválisoknál, de strapabíróbb is. 

Hirdetés

Az új modell nagyjából 9 órás üzemidőt kínál, azonban ezt - az egyébként jó értéket - jelentősen javítja a gyorstöltési funkció, amellyel egy óra alatt 80 százalékra tölthető fel az ultrabook akkumulátora. A 4G-vel is szerelhető X1 Carbon ára ismeretlen, de március végétől a boltokban is találkozhatunk vele. 

A Lenovo másik újdonsága a ThinkPad 8, amiről korábban már beszámoltunk. A 8 hüvelykes prémium tablet Full HD-s felbontást, négymagos Intel processzort, 2 GB RAM-ot, egy 128 GB-os SSD-t és 8 órás üzemidőt kínál, alumíniumba csomagolva, 149 900 forintos kezdőár mellett, január végi megjelenéssel. 

 

A további CES-híreink itt érhetőek el

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.