Hirdetés

Pendrive csak nőknek?



|

Színes-szagos-formás pendriveok jelentek meg -- csak nőknek!

Hirdetés

A férfiak érdeklődését könnyű a puszta teljesítménnyel felkelteni, de a nők számítástechnika iránti érdeklődése nagyban függ a termékek színétől, anyagától, formájától és a plusz, kifejezetten számukra tervezett szolgáltatásoktól. Ilyen a GoodDrive illatos pendrive is, mely citrom, eper és narancs illattal csábítja el a hölgyeket. A pendrive kisméretű, csupán 4 cm-es, így könnyedén elfér a legzsúfoltabb női táskában is, ahol élénk színe miatt rögtön észrevehető.

 

 

0327szines.jpg
 

 

 

A GoodRam a GoodDrive illatos pendrive-ok bevezetésével teljes mértékben a nőket próbálja megcélozni. A divatmárkák nevét viselő telefonok, rózsaszín notebookok mellett a GoodDrive illatos pendrive is tökéletes ajándék lehet hölgyeknek, mellyel akár hölgy ismerőseinket is meglephetjük. A pendrive különleges külseje mellett memóriavédő gumiborítással és kis mérettel rendelkezik.

 

A különleges jellemzők mellett fontos, hogy színes és illatos gumiborítása egyben stabilan védi is a benne rejlő memóriát. A GoodDrive illatos pendrive-ok három méretben kaphatók, 1GB, 2GB és 4GB adatot képesek tárolni. Az egységek olvasási sebessége minimum 14 megabájt másodpercenként, írási sebessége pedig 4 megabájt/másodperc. A GoodDrive pendrive-ok USB 2.0 szabványt alkalmaznak, csatlakoztatásuk után a gumiborító alatti LED a pendrive színében világítanak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.