Hirdetés

Pénztárcabarát SSD-vel újított a SanDisk



|

480 GB-os kapacitásban is létezik a 2,5 hüvelykes Z410-es SSD.

Hirdetés

A SanDisk bemutatta a legújabb SSD-meghajtóját, amely Z410 névre hallgat. Pénztárcabarát modellnek tervezték, akár majd fél TB-os kapacitásban is elérhető. 

Hirdetés

A Z400s platformot továbbfejlesztő széria SLC cache segítségével próbálja maximalizálni az olvasási és írási sebességeket. A felhasználók gyors indítást és alkalmazásbetöltést tapasztalnak egy ilyen SSD mellett, amely multitaskinghoz is ideális. 

A Z410-es adattárolók 1,75 millió üzemórás élettartamra vannak minősítve, így a PC-s gyártók mellett közvetlenül a fogyasztók számára is ideális választásnak bizonyulhatnak. A gyártó különösen alacsony fogyasztást ígér, még aktív használat mellett is. 

A SanDisk új meghajtója 2,5 hüvelykes méretekkel rendelkezik, illetve 7 milliméter vastag. 120, 240 és 480 GB-os kapacitásokban lehet majd hazavinni, 3 év garanciával. Sajnos a pontos árak egyelőre nem derültek ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.