Hirdetés

Pénzvisszafizetési akció az XFX-től



|

A hirtelen árcsökkentés okán akcióba kezdett az NVIDIA közeli gyártó.

Hirdetés

Bizonyára sokan mérgelődtek a nemrég bekövetkezett árcsökkentés miatt, mely az NVIDIA két új zászlóshajóját érintette. A megváltozott piaci helyzet -- más szóval az ATI megerősödése -- miatt belátható, hogy kénytelenek voltak megtenni ezt a hirtelen lépést, ám mivel nem mindenhol van kolbászból a kerítés, ezért nem csoda, ha páran kiakadtak.

 

xfx_cashback.jpg

 

Ilyenkor általában jön egy mély nyelés, és minden megy tovább az addig megszokottak szerint. Épp ezért meglepő az XFX lépése, mely konkrét pénzvisszafizetést jelent azoknak, akik elsőként vásárolták meg XFX GTX 260/280 kártyájukat. A június 16-július 11. időintervallum között vásárlók akár 120 dollárt is visszaigényelhetnek a gyártótól, ha kitöltik az ehhez szükséges regisztrációs lapot.

 

Üröm az örömben, hogy az akció kizárólag az Egyesült Államok és Kanada lakóira vonatkozik. Mi tehát ismét kimaradunk a jóból, és távolról figyelhetjük az XFX jóságát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.