Hirdetés

Percenként akár 40 oldalt olvas be a Xerox DocuMate 3640



|

Kétoldalas színes beolvasásra is képes a dokumentum archiválásra kifejlesztett, lapadagolós szkenner

Hirdetés

A Xerox a bevált DocuMate 632 lapolvasó továbbfejlesztett utódjaként alkotta meg a DocuMate 3640-at. Az hardver és szoftver oldalról is dokumentum archiválásra tervezett eszköz fekete-fehér üzemmódban 200 dpi felbontás mellett percenként 40 oldal illetve 80 kép (ez az oldalnál kisebb területű dokumentum) sebességgel dolgozza fel a dokumentumokat. 80 oldal kapacitású automatikus lapadagolója van a Xerox DocuMate 3640-nak, amelyben az ultrahangos érzékelő felismeri, ha több lap összetapad vagy egymáshoz van tűzve, és erről figyelmezteti is a felhasználót.


Minden dokumentumot a maga helyére

 

A DocuMate 3640 motorja a Visioneer OneTouch szoftver, amivel a dokumentumokat 99 előre beállítható célhelyre lehet beolvasni. A Xerox Corporation és a Visioneer, Inc. 2003 májusában lépett licenc-megállapodásra, hogy a Visioneer legyen az új Xerox márkájú lapolvasók szoftverének kizárólagos fejlesztője, forgalmazója és támogatója.

 

Xerox DocuMate 3640
Xerox DocuMate 3640

A dokumentum a célhelyhez szabott, előre beállított felbontásban, színmélységben, margóbeállításokkal illetve fájlformátumban készül el. A célok közt szerepelhet bármilyen alkalmazás, mappa vagy alkalmas eszköz. A tartozék szoftverek közt megtalálható a Nuance PaperPort és az OmniPage Pro, a Kofax VRS, az EMC QuickScan Pro Demo és a Visioneer OneTouch.

„A Xerox DocuMate 3640 a tökéletes lapolvasó megoldás lehet komplett vállalati részlegek, vagy akár a részleg lapolvasási feladatait ellátó egyetlen személy számára is. Egyetlen gombnyomással beolvasható egy köteg dokumentum, átalakítható kereshető PDF formátumba, majd a fájl továbbítható e-mailben, kinyomtatható vagy mappába menthető. A Visioneer fejlett vezérlőszoftverei kompatibilisek és összekapcsolhatók olyan vállalati lapolvasó és tartalomkezelő megoldásokkal, mint például a Xerox DocuShare" - hangsúlyozta John Capurso, a Visioneer marketing-alelnöke.


Színes kétoldalas lapolvasás

 

A Xerox DocuMate 3640 feldolgozási sebessége 200 dpi felbontás mellett és monokróm vagy szürkeárnyalatos színmélységben 40 oldal vagy 80 kép percenként, ami kétoldalas üzemmódban értendő. Legnagyobb optikai felbontása 600 dpi, természetesen színes üzemmódban lassabban dolgozik. Belső színmélysége 48 bites, és nagy sebességű USB 2.0 (USB 1.1 kompatibilis) felületen csatlakoztatható. Számos tartozék szoftvere között a TWAIN és a minősített ISIS vezérlőprogramok is megtalálhatók. A készülék terhelhetősége napi szinten 5000 oldal.

A Xerox igen aktív a nyomtatás területén, nemrégiben új tintasugaras technológiája, előtte pedig nagyon olcsón dolgozó és környezetkímélő szilárdtintás multifunkciós készüléke kapcsán hallatott magáról a cég. A lézernyomtatás területén az UV fényben felismerhető vízjelnyomtatás kapcsán dobott piacra megoldásokat az utóbbi években.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.