Hirdetés

Periboard-303: elegáns és kemény



|

Sokan a noteszes billentyűkhöz szoknak hozzá, a Perixx ezt a dizájnvilágot köríti extrákkal, asztali használathoz.

Hirdetés

Ízlés és megszokás dolga, hogy ki milyen mechanikai kialakítású billentyűzetet választ. Mindenesetre a noteszgépek elterjedésével mind többek találkoznak rögtön ilyen mobil formájában a számítógéppel és szoknak hozzá a szűkös billentyűzethez, rövid billentyűúthoz és a szögletes gombokhoz. Ezt a vonalat követi a Perixx multimédiás billentyűzete, mely mindössze 11 milliméteres vastagságával és matt fekete kivitelével meglehetősen elegáns hatást kelt.

 

 

periboard-303_1_.jpg

 

 

A normál méretű és mátrix-szerűen elrendezett nyomógombok komolyságot kölcsönöznek a készüléknek, amin lazítanak a bal és jobb oldalon oszlopba rendezett extra nyomógombok, és a jobb aló fertályba épített hangerő szabályozó tárcsa. Úgy találtuk, hogy a kiosztás kifejezetten jól sikeredett, a rövid billentyűút miatt azonban időnként sikerül luftot ütni, azaz kimaradt egy-egy leütés, ha nem voltunk elég határozottak és erélyesek. A feliratozás minősége nagyon jó, az alfanumerikus blokk (talán a honosítás miatt) festése kicsit kevésbé élénk.

 

 

periboard-303_2.jpg

 

 

 


Névjegy

 

Termék: Perixx Periboard-303

Forgalmazó: Perixx

Ár: 3900 Ft

Web: katt ide

 

 

Adatok

  • USB és PS/2 csatlakozás
  • Magyar kiosztás, lapos billentyűk
  • Fekete matt kivitel
  • Beépített csuklótámasz
  • 15 gyorsbilentyű (internet és multimédia)
  • Hangerő szabályozó kerék

 

 

 

Értékelés

 

Előny: Ésszerű elrendezés, elegáns vonalvezetés

Hátrány: Erélyes bánásmódot igényel

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 4

Ár/Érték: 3,5


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.