Hirdetés

Philips HeatProtect - nem csak táska



|

Noteszgép párna és tok egyben a HeatProtect

Hirdetés

HeatProtect speciális szerkezet
HeatProtect speciális szerkezet

Az új, hármas védőrétegű Philips HeatProtect tokok tervezésekor elrugaszkodtak a hagyományos táska koncepcitótól, viszont egy új funkciót is bevezettek. Eddig a notebook táskája vagy huzata csak a szállítás során gondoskodott a védelemről, a HeatProtect segítségével viszont használat közben is kímélhető a gép.

 

Philips HeatProtect
Philips HeatProtect

 

Ha ölben, vagy térdre fektetve használjuk a noteszgépet, akkor hamar problémák merülhetnek fel. A HeatProtect jó hőeltereléssel segíti a sokszor forrósodásra hajlamos noteszgép elektronikát és megvédi a használó combját is a káros hőhatásoktól. A külső bevonat anyaga megakadályozza egy súlyosabb gép megcsúszását munka közben, a belső merevítés pedig stabil alátámasztást biztosít a mindennapi helyzetekben: vonaton, strandon, vagy a karosszékben.

 

Philips HeatProtect
Philips HeatProtect

 

A gyártó azt ígéri, hogy a hőcsere akadálymentes, a folyamatos hőelvezetés az akkumulátor élettartamát is időben kitoljhatja, mivel erre az alkatrészre a túlmelegedés ártalmas.

HeatProtect gumis gyorszár
HeatProtect gumis gyorszár

A zippzár gumibevonatú és biztos fogást nyújt, a tok bársonyos belseje megóvja a gépet a karcolódásoktól, ami az éleknél a leggyakoribb. A rejtett fogantyú a kényelmes szállítást teszi lehetőve. A tok pehelysúlyú a hagyományos táskákhoz viszonyítva.

Négy változat létezik, az SLE3500AN 15.4 hüvelykes (40 centis) a legnagyobb, egészen az SLE2100AN 10.2 hüvelykes (26 centis) méretig. Hazai forgalmazója már van, ára még nem ismert a  Philips HeatProtect kiegészítőknek.

További képeket a galériában találhatnak a HeatProtect termékekről.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.