Hirdetés

Philips SoundBar HTS9140



|

Szép hangzás kis helyen, integrált Blu-ray lejátszóval.

Hirdetés

A házimozi-rendszerek nyavalyája általában a kábelezés - minő szerencse, a Philips esetében ezt szinte teljes mértékben elfelejthetjük. A Philips SoundBar egy komplett házimozi-rendszer, amelyet a tévé alatti polcon vagy a falon helyezhetünk el, és magában foglalja nemcsak a Blu-ray lejátszót, hanem a hangszórókat is; a szélességével egy 40 hüvelykes vagy nagyobb tévéhez illik. Egyetlen hangkábelre lesz szükségünk, mégpedig a mélynyomó csatlakoztatásához. Kiegészíthető a készülék Wi-Fi-modullal és iPod-dokkolóval is.

A Philips Ambisound technológia kábel nélkül biztosít többcsatornás surroundhangzást, kevesebb hangsugárzóval. A 2.1-es hangrendszerekénél valóban sokkal teltebb és plasztikusabb hangképet képes elérni a rendszer, hangzása elég gazdag és tiszta. Persze a mögöttes hangok érzete a pszichoakusztikus időzítések ellenére is gyengébb, mintha valóban rendelkeznénk hátsó hangszórópárral.


Nem hiányozhat az 1080p HDMI-kimenet sem, a készülék szerencsére kiemelkedő minőségű munkát végez a DVD-tartalmak felskálázásánál. USB-meghajtóról vagy a helyi hálózatról lehetővé teszi számos videoformátum lejátszását, köztük az MKV-t is és a Net TV-ből is válogathatunk. Ragaszkodik azonban a szabványos oldalarányokhoz, így az igen gyakran előforduló, nem szabványos méretű vagy vágott anyagokat nem hajlandó lejátszani.


Az igen jól áttekinthető, honosított menüt egyáltalán nem nehéz kezeli, természetesen ehhez távirányítót is kapunk. Nagyon kényelmesen használható, könnyen elhelyezhető és helytakarékos, mégis jó minőséget biztosít a Philips Soundbar rendszere, az ára azonban lehetne alacsonyabb.

 

Névjegy


Philips SoundBar HTS9140
Forgalmazó: Philips Magyarország
Ár: 309 990 Ft


Adatok


- Blu-ray lejátszó
- 2.1 hangrendszer, 600 W teljesítmény
- Ambisound, Dolby Digital, Dolby Prologic II, DTS, Dolby True HD audio kompatibilitás
- MP3, WMA, WAV, JPEG és GIF lejátszása
- 24 bites D/A átalakító, 96 kHz, jel-zaj arány> 65 dB
- FM-rádió RDS-adókijelzéssel, FM-antenna, távirányító
- DivX Ultra, MPEG1, MPEG2, AVCHD, AVI, MKV, MPEG4, WMV, XviD videolejátszás
- Philips Net TV és DLNA-lejátszó funkciók
- DVD-ROM, DVD-R/RW, CD-R/RW, Blu-ray és BD-R/RE 2.0 média kompatibilitás
- USB és Ethernet csatlakozás, opcionális USB Wi-Fi modul és iPod dokk
- Jack MP3 lejátszó csatlakozás, koaxiális és optikai digitális hangbemenet; HDMI, komponens és kompozit videokimenet

 


Értékelés


Philips SoundBar HTS9140
Előny: jó hangzás kis helyigény mellett, jó minőségű DVD-felskálázás
Hátrány: csak szabványos oldalarányú videofelvételeket játszik le, drága
Teljesítmény: 4,5
Szolgáltatások: 4
Ár-érték: 3,5

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.