Hirdetés

Philips–Swarovski kollekció



|

A nők többsége bevallottan idegenkedik a számítástechnikai eszközöktől - kivéve, ha azok jól mutatnak.

Hirdetés

Mi lehetne stílusosabb a szívünknek kedves dokumentumok tárolására, mint egy szívet formázó USB-meghajtó? A „hangzatos” FM01SW20/00 modellszámot viselő eszköz felerészt fémből, felerészt teljesen fazettált, aszimmetrikus kristályból áll. Belsejében USB-csatlakozót és 1 gigabájt NAND-flashmemóriát rejt, valamint némi szoftvert jelszavas védelemhez és állományszinkronizáláshoz. Vannak, akik a sok kisebb ékkövet kedvelik, számukra készült a Ceralun foglalatú, ezüstárnyalatú kristályokkal kirakott változat. E két modell kapacitása és szoftvermelléklete azonos, ám utóbbi olvasási sebessége közel a duplája az előbbinek: 8 helyett 15 megabájt másodpercenként.

 

 

lockin_open.jpg

 

 

Régen a hölgyek szívének titkai emlékkönyvben lakoztak, amelyet kis lakat óvott az illetéktelen hozzáféréstől. Ennek a kis biztonsági eszköznek a mintájára a Philips–Swarovski kínálatában különleges, baguette csiszolású, ezüstárnyalatú kristályokkal körberakott USB-lakatot is felfedezhetünk, illetve ennek kis köves, „strasszos” változatát is.

 

 

heartware_open.jpg

 

 

A forma itt jobban utal a védelmi funkcióra, mint a szív alakú modellek esetében, de mindkét terméktípusra igaz, hogy a mellékelt szoftverrel elég komoly, 128 bites AES-titkosítással óvhatjuk adatainkat.

 

Csak elegánsan!

 

A gyártó úgy gondolta, hogy csinos MP3-lejátszókhoz nem illik egy olcsó fülhallgató, így aztán a divatkínálatban erre is találunk megoldást, sőt többet is. A Pure Crystal fülhallgató stílusos, emellett azonban az anyagok minőségére is koncentráltak a tervezők, amit a neodímium mágnesből készült hangszóró bizonyít. Azoknak, akiknek fontos a mély hangzás, dupla öröm (esztétikai és akusztikus egyaránt) lesz az Elegant Crystal fülhallgató, amely a szokásosnál nagyobb méretű membránokkal dolgozik.

 

 

 

Említésre méltó még a Clear Crystal modell is, amelynek feje egyedi kristályból készült, háromféle szilikon fülpárna is használható hozzá, jack csatlakozója aranyozott – no és az egész úgy gyönyörű, ahogy van.

 

 

space_sfeer_lr.jpg

 

 

Mindezek mellett a gyártó igazi navette csiszolású, ezüstárnyalatú kristályokból álló, bajonettzáras gyöngysor nyakpántot is kínál, amely a titokzatos Amazone elnevezést kapta.

 

 

sws8000_product_01.jpg

 

 

Mind kristály, ami csillog?

 

Amennyiben kizárólag a használati értékét néznénk a Swarovski termékeknek, joggal lehetnénk szkeptikusak. A kövekkel kirakott USB-kulcsok kapcsán például kifogásolhatnánk, hogy a magas ár ellenére csupán egy gigabájt tárhelyet kapunk. Hasonlóképpen gondolkodhatnánk a fülhallgatók esetében is, hiszen 20 ezer forintért már komolyabb hangzású készülékek tulajdonosai lehetünk.

 

Ám nem szabad elfelejtenünk, hogy a célközönség feltehetően nem azért vásárol ehhez hasonló dizájntermékeket, hogy nap mint nap ezeken cipelje a teljes MP3 archívumát, vagy éppen nyugodt, csendes körülmények között élvezze a professzionális hangzást. Annak, aki ilyen termékre költ, bizonyára sokkal inkább a feltűnéskeltés a célja, s erre az említett modellek tökéletesen alkalmasak is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.