Hirdetés

Piacra került a Logitech 4K-s webkamerája



|

A Windows Hellóval is kompatibilis a méregdrága termék.

Hirdetés

Elérhető a felső kategóriás Logitech Brio webkamera. Ez elsőre nem hangzik túl izgalmasnak, azonban a bruttó 239 eurós (olyan 74 ezer forintos) árcédula feltehetően már többek érdeklődését képes felkelteni, ritkán látni ilyen drága terméket a piacon. A gyártó szerint a Brio az új csúcskategóriás modellje, a legnagyobb érdekességét pedig az jelenti, hogy USB 3.0 adatkapcsolat esetén 4K@30FPS módban is működtethető, bár Windows 7 esetében az USB kapu típusától függetlenül 1080p a maximum felbontás.


Hirdetés


A Logitech Brio nem csak a felbontás terén próbálja a maximumot nyújtani, a HDR technológiának köszönhetően a túl magas és a túl alacsony környezeti fénymennyiség esetén is próbál szép és tiszta képet küldeni a számítógép felé. A termék autofókuszt és aktív zajcsökkentéses mikront kínál, a beépített infravörös szenzortömbjének köszönhetően pedig kompatibilis az arcfelismeréses technológiára épülő Windows Hello beléptetőrendszerrel.További érdekesség, hogy a szoftverének telepítése esetén elérhető egy háttérkitakarási funkció, azaz a felhasználók ideális esetben teljesen eltüntethetik a kamera képéről a háttérben lévő, a közönség számára irreleváns vizuális információkat.



(Forrás: The Verge, Logitech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.