Hirdetés

Piacra került a Philips hajlított 4K monitora



|

Egyszerre akár négy videobemenet képe is megjeleníthető kijelzőjén.

Hirdetés

A Philips márkajelzésű megjelenítőkért felelős TP Vision megkezdte Európában a világ egyik első 4K felbontást és hajlított panelt egyszerre kínáló monitorának forgalmazását. Az ABDM4037UW jelzésű termékbe 40 hüvelykes VA panel került, a 3840×2160 pixeles felbontású megjelenítő 4ms GtG válaszidőt, 300 cd/m² fényerőt, 4000:1 kontrasztarányt, továbbá 178 fokos betekintési szögeket nyújt.


Hirdetés


A Philips monitor legnagyobb érdekességét mindezek ellenére MultiView technológia támogatása jelenti. Ennek köszönhetően a felhasználók szimultán akár négyféle jelforrás képét is megjeleníthetik, amely jól jöhet egyes üzleti felhasználási területeken. Otthoni használat esetén ennél hasznosabb lehet a picture-in-picture üzemmód, amellyel párhuzamosan kétféle eszköz bejövő  jele követhető a kijelzőn. A monitor összesen öt videobemenettel rendelkezik: D-SUB, HDMI 1.4, HDMI 2.0, továbbá kettő darab DisplayPort 1.2.



Professzionális képszerkesztésre nem feltétlenül ideális a monitor, hiszen az NTSC színtartomány 85 százalékát képes lefedni, bár ez a színtér már bővebb az sRGB-nél. A négyportos USB 3.0 hubbal és 2× 5W hangszórópárral is ellátott termék bruttó 749 eurós (~231 ezer forintos) áron vált elérhetővé.


(Forrás: AnandTech, Philips)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.