Hirdetés

Piacra került a PowerColor külső VGA-dokkolója



|

Radeon és GeForce kártyákkal is működőképes az egység.

Hirdetés

A PowerColor bejelentette Xconnect csatolófelületet használó DEVIL Box dokkolójának piacra dobását. A Thunderbolt 3 (40 Gbps) kábelt használó termékkel nagy teljesítményű grafikus kártyák csatlakoztathatóak az Xconnecttel kompatibilis notebookokhoz. Ugyan a specifikációt az AMD dolgozta ki, azonban NVIDIA GeForce kártyákkal is használható a hardver.


Hirdetés


A DEVIL Boxba 500W összteljesítményű beépített tápegység került, a fogadható videokártyák maximális fizikai mérete pedig 310 × 140 × 50 milliméter. A külső grafikus vezérlőn túl egy 2,5 hüvelykes SATA3 háttértár fogadására is felkészítették a terméket, plusz négy USB 3.0, egy USB 3.1 Gen1 Type-C, továbbá egy gigabites Ethernet portot is kínál.



Az erősen limitált mennyiségben elérhetővé vált PowerColor DEVIL Box ajánlott fogyasztói ára bruttó 419 euró, azaz durván 129 ezer forint. Európában hivatalosan csak két webáruház forgalmazza: a német mindfactory.de, továbbá a brit overclockers.co.uk. Utóbbi kínálatában hírünk írásáig még nem tűnt fel a termék.



A jelenleg hivatalosan támogatott videokártyák:

- AMD Radeon: R9 Fury / Nano / 300 széria / 290X / 290 /  285
- NVIDIA GeForce: GTX Titan X / 980 Ti / 980 / 970 / 960 / 950 / 750 Ti / 750


(Forrás: TechPowerUp, PowerColor)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.