Hirdetés

Piacra került a zsebben elférő Kangaroo PC



|

Csak 99 dollárba kerül a Windows 10-et futtató számítógép.

Hirdetés

Hordozható számítógép, de nem tablet vagy laptop. Az Egyesült Államokban piacra került a nyáron bejelentett Kangaroo Desktop Computer, a 124 × 80 × 13 milliméter méretű dobozka egy komplett Windows 10 Home rendszerű számítógépet rejt. A termék 99 dollárba kerül, a nagyjából 28 ezer forintnak megfelelő ár kifejezetten lenyűgöző annak fényében, hogy a rajta futó operációs rendszer önmagában licencelve 99 centtel drágább.

Hirdetés


Sejthetően a Kangaroo borítása alatt táblagépekben megszokott alkatrészek bújnak meg: négymagos és 1,44 GHz-es Intel Atom X5 processzor, 2 GB RAM, 32 GB háttértár, Bluetooth 4.0, Wi-Fi ac. A fő egységen microSD és microUSB portok találhatóak, a repertoárt a számítógéphez mellékelt dokkolóegység két USB 2.0-val és egy HDMI kimenettel egészíti ki.


A dokkoló beépített akkuval is rendelkezik, amely elvileg akár 4 órán keresztül is képes energiával ellátni a számítógépet. Ez elsőre jól hangzik, de áramszünet esetén a megjelenítőként használt monitort vagy tévét is el kell látni valahogy árammal, így a gyakorlatban nem oszt vagy szoroz a megléte. Végül megemlítendő, hogy Kangaroo előlapján ujjlenyomat-olvasó is található, ezt többek közt az operációs rendszerbe való bejelentkezésre használhatják a vásárlók.


(Forrás: Liliputing)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.