Hirdetés

Picasso a nappaliban



|

Mostantól bárki hazaviheti kedvenc képét a Szépművészeti Múzeumból

Hirdetés

A Pigmenta kiadó és a Szépművészeti Múzeum összefogásából egy nagyformátumú HP nyomtatót helyeztek el a múzeum boltjában. A kiállítás megtekintése után a látogatók a folyamatosan bővülő listából választva kinyomtathatják és hazavihetik kedvenc képüket.

A remek minőségnek, a nagyfokú időtállóságnak és a jónak mondható árfekvésnek köszönhetően véleményünk szerint egyre nagyobb sikere lesz a szolgáltatásnak. A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell feltétlenül ellátogatnunk a múzeumba, rendelésünket a Pigmenta honlapján is leadhatjuk, ahol ráadásul többféle alapanyagból és képből választhatunk, mint a helyszínen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.