Hirdetés

Pico-ITX-es alaplap az Axiomtektől



|

A PICO831 Pico-ITX SBC segítségével meglehetősen kompakt gépet kapunk.

Hirdetés

Az Axiomtek legújabb Pico-ITX-es alaplapja az PICO831 Pico-ITX SBC, amely az Intel NM10 Express lapkakészletét és az Intel Atom N2800-as (1,8 GHz) vagy az N2600-as (1,6 GHz) processzorát házasította össze. Tulajdonképpen egy egyetlen lapkán összeállított kompakt gépről van szó.

Az ötlet a járművekbe építhető PC-k elképzelését igyekszik kiszolgálni, valamint a játékokhoz, orvosi feladatokhoz és ipari automatizáláshoz, repülés közben alkalmazott szórakoztatóberendezésekhez is remek felhasználási mód lehet.

A gépre 2 vagy 4 GB memória kerülhet. A négy darab USB 2.0-ás port mellett találunk rajta gigabites Ethernetet, VGA-csatlakozót, LVDS-t, egy teljes méretű PCI Express minislotot, valamint egy feles méretű PCI Express minislotot. A HD audióval és SATA 300-as porttal is ellátott gép a Windows 7 operációs rendszert támogatja. Az apróság ára egyelőre ismeretlen, de májusban már megvehető lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.