Hirdetés

Pioneer Blu-ray-író archiváláshoz



|

Megfelelő lemez használata esetén 50 évig is megőrizhetőek az adatok.

Hirdetés

A Pioneer két új Blu-ray-írót mutatott be, amelyek egy speciális archiválási funkcióval rendelkeznek. A két ODD támogatja az archiválási célokra használt Blu-ray-lemezeket, így ezek használata esetén több mint 50 évig megőrizhetőek az adatok biztonságban.

 

A különleges adathordozók a Mitsubishitől származnak, és legalább 50 éves élettartamot ígérnek. A Pioneer írói a lehető legpontosabb adatrögzítésről gondoskodnak. A BDR-PR1M és a BDR-PR1MA nem a sebességben mutat kimagaslót, hanem az írás minőségében.

 

Az új megoldás megbízható módja lehet az adatmentésnek: a jelenlegi CD-k és DVD-k jó esetben maximum egy évtizedig tarthatnak ki, a merevlemezekkel pedig drága a redundáns tárolási módszer.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.