Hirdetés

Pioneer: gyors és olcsó Blu-ray-író



|

A Pioneer új Blu-ray-írója gyors, és az eddigi árakhoz képest olcsó.

Hirdetés

 

Bár a televíziók gyártásával már felhagyott, a Pioneer most bemutatott egy új és egyben gyors Blu-ray-írót, amely ráadásul olcsó is - úgy tűnik, igazak lesznek a korábbi ígéretek az árcsökkenésekkel kapcsolatban.

 

A ilyen optikai meghajtók piacra kerülésükkor 1000 dollárnál is többe kerültek, közel megfizethetetlen árukkal pedig kevésbé érdekelték a vásárlókat. A jövőben ez változhat, ugyanis a tervek szerint nagyon jelentős árcsökkenéseknek néznek elébe az effajta eszközök. 

 

pioneer_bdr-2203.jpg

 

A Pioneer most bemutatott BDR-2203-as írója 8x-os sebességgel képes 25 gigabájtos BD-R-lemezeket írni, a többrétegű, 50 gigabájtos változatra ugyancsak ilyen sebességgel vihetünk föl adatokat.

 

A meghajtó képes továbbá írni és olvasni az újraírható BD-lemezeket, és szintén megbirkózik a legtöbb DVD-és CD-formátummal. A gyártó szerint egy sima Blu-ray-lemezt mindössze 15 perc teleírni az új meghajtóval, amelyhez egyébként CyberLink szoftvert is mellékelnek. A termék ára 250 amerikai dollár (55 000 forint).

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.