Hirdetés

Playstation 3 nagyobb HDD-vel



|

A 20 gigabájtos változat halott ötlet, a 60 pedig még mindig nem elég

Hirdetés

A kezdetekben bizonyára a Sony komolyan gondolta, hogy a 20 gigabájtos HDD-vel szerelt konzolgépek sikeresek lehetnek, azonban most változtattak álláspontjukon. Míg ezek a gépek egyáltalán nem érhetők el európai piacon, lassan az észak-amerikai piacról is eltűnnek, csupán Japánban maradnak forgalomban.

 

Satoshi Fukuoka a Sony Entertainment szóvívője szerint a konzolt nem csak játékra használó játékosok számára a 20 gigabájt kevés, a 60 gigabájt pedig nem elegendő, ezért kilátásba helyeztek egy 20 gigabájttal nagyobb kapacitású merevlemezzel gyártott gép megjelenését is. A többi komponens, úgy mint a Cell processzor, az RSX grafikus vezérlő és Blu-ray olvasó, nem változik, csupán -- ahogyan arról már több ízben olvashattunk -- az európai változatból marad ki a Playstation 2 játékok hardveres támogatottságát szolgáló Emotion Engine és Graphics Synthesizer lapkakészlet.

 

Az említett okok mellett valószínűleg közrejátszik az is, hogy a Sony Playstation 3 legnagyobb ellenfelének számító Microsoft XBox 360 HDMI csatolóval és 120 gigbájtos merevlemezzel kiegészített változata április 29-én érkezik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.