Hirdetés

Csak jövőre érkezik hozzánk a PlayStation Vita



|

Japánban már idén, másutt csak jövőre lesz kapható a PlayStation Vita.

Hirdetés

A Sony mai bejelentése reménysugár lehetett volna a PlayStation Vita megjelenésével kapcsolatban, de sajnálatos módon sem Amerikát, sem Európát nem érinti a bevezetés, ugyanis december 17-én csak Japánban jelenik meg a marokkonzol. Nemzetközi forgalomba helyezéséről tokiói bemutatása során semmilyen érdemleges információ nem hangzott el, így csak rendelés útján kerülhet a fák alá a készülék.

 

 

 

 

Öröm az ürömben, hogy az első 500 eladott Vita 100 óra, előre fizetett 3G-s kapcsolattal kerül a boldog vásárlók birtokába. Akinek tehát erre felcsillan a szeme, annak október 15-én igen korán érdemes igényét bejelentenie, ugyanis ekkor kezdődik az előrendelés. A kései reagálók és a világ más részén élők előtt két lehetőség áll majd a NTT DoCoMo-val karöltve érkező Vita 3G-s szolgáltatása tekintetében. Vagy a 20 órás- vagy a 100 órás előfizetés között vacillálhatunk, melyek sorrendben 13, illetve 65 dollárba kerülnek. 

 

Vívódni pedig bizonyos, hogy fogunk. Már megjelenése idején 15 játék izzaszthatja az ARM Cortex 4 magos processzorát, miközben mi akár a hátlapon elhelyezkedő kapacitív multi-touchpadon is irányíthatunk. Első és hátulsó kamerája által pedig saját szobáinkat, munkahelyünket is bevonhatjuk a PS világába, mely az 5 hüvelykes kapacitív, multi-touch érintőképernyős OLED kijelzőn köszön ránk vissza. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.