Hirdetés

Plextor MediaX már HDMI-vel



|

HDMI csatlakozást kaptak a Plextor 640 és 1000 GB kapacitású médialejátszói.

Hirdetés

Megbízhatóságuk és egyszerű kezelésük miatt tehettek szert váratlanul nagy népszerűségre a Plextor MediaX lejátszói. Az ez évben még korábban kiadott merevlemezes lejátszók eladási rekordokat döntöttek, ezen felbuzdulva a gyártó kiadta kapacitásban és csatlakoztathatóséágban továbbfejlesztett változatukat. Az új MediaX modellek 640 gigabájtos és 1 terabájtos merevlemezzel kaphatók, és az eddig beépített Scart, komponens és kompozit video kimenetek mellett a HDMI csatlakozás is megtalálható hátoldalukon.

 

front2_.jpg
 

 


Belül egy SATA merevlemez szolgáltatja a háttér kapacitást, melyet az USB 2.0 csatlakozás révén könnyen elérhetünk Windows XP vagy Vista számítógépről, akár egy külső meghajtót. Sokféle formátum lejátszására alkalmas a készülék (MPEG-1, MPEG-2, DivX, Xvid, MP3, WAV, MWA, JPEG, OGG ) , felismeri a dat, mpg, mpe, mpeg, vob, m2p, avi, divx, xvid, jpg, jpeg, mp3 és wav állományokat. Kezeli az különféle felirat állományokat is, úgy mint IDX / SUB, SRT, ASS, SSA, SUB (type II), SMI és PSB. Csak SD formátumú videók (legfeljebb 720×576 képpont) lejátszását támogatja, ugyanakkor képes ezeket felméretezni a HDMI és komponens kimenetekre egészen 1080i felbontásig. Támogatja jelszóval védett privát mappa létrehozását is.

 

 

rear_.jpg
 

 


2008. november közepétől elérhető a megújult Plextor MediaX, különlegessége az EU országaiban, Norvégiában és Svájcban elérhető kétéves postai gyorsgarancia.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.