Hirdetés

Plextor PX-755A



|

A Plextor sebességbajnok DVD-írója valóban lenyűgöző teljesítményt nyújt, de pontosan miben is?

Hirdetés

Sebességbajnok az, aki a leggyorsabb. Leggyorsabb, de pontosan miben?

A Plextor tervezői úgy gondolták, hogy ott kell levágni az időből, ahol már valóban zavaróan sokat kell várakozni. Napjaink 16-szoros írói elég gyorsak, átlagosan 8 perc alatt el is készülnek a komplett írással, ami nem mondható túl hosszú időnek. Ezen a téren nem tettek erőfeszítéseket a fejlesztők, a meghajtó átlagos teljesítményt nyújt: 8 perc 11 másodperc alatt készítette el a Verbatim DVD+R nyersanyagot, a Verbatim DVD-R-hez 7 perc 57 másodpercre volt szüksége.

A dupla rétegű írás más meghajtókkal 8× tempóval is több, mint 20 percet vesz igénybe. Akárhogyan is, a Plextor 755A esetében sikeresen megoldották, hogy soha nem látott rövid idő alatt írhassunk DVD+R9-et és DVD-R DL-t is. Tesztünk során mindössze 16 perc 20 másodperc alatt készre írta a 8,5 gigabájtos kapacitású, nyolcszoros névleges sebességű Verbatim DVD+R9 nyersanyagot, 22 perc alatt pedig a DVD-R DL-t. Ez maximálisan megfelel a névleges tízszeres illetve hatszoros tempónak, gratulálunk!

A meghajtó extra szolgáltatásokat is ajánl. Autostrategy funkciója az ismeretlen nyersanyagokhoz kidolgoz és el is tárol a későbbiekre egy profilt, így a továbbiakban már gyorsabban dolgozik ugyanarra a típusú médiára. A PlexEraser révén ellenkező irányban munkálkodik, direkt ráírással olvashatatlanná tehetjük kidobásra szánt lemezeinket.

A készülék ATAPI vagy SATA csatolóval, fekete vagy fehér előlappal kapható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.