Hirdetés

PMP az Acertől



|

Az Acer készen áll az MP-500 hordozható médialejátszó bemutatására

Hirdetés

A külseje sokat változott a CeBIT-en látottakhoz képest, de manapság ez nem túl különös. A készülék MPEG-2/4 szabványokat ismer, azon belül a DivX-et is, illetve teljesértékű MP3 lejátszó is, ami ismeri a WMA formátumot többek között. Képnézegető funkció is beépítésre került, amelyet a 3,5" kijelzőn 320×240-es felbontásban használhatunk majd ki.

Beépített mikrofonnal is rendelkezik az MP-500, és találunk rajta vonal be-, és kimeneteket is, sőt TV-re is köthetjük az eszközt. Állítólag még videobemenetet is kap, és képes lesz videoanyag rögzítésére is. A tároló kapacitásért egy 20 gigabájtos merevlemez felel, de SD/MMC kártyával bővíthető lesz. Az ára várhatóan 100 000 Ft körül lesz, ami a konkurenciát tekintve kissé magasnak tűnik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.