Hirdetés

Pokoli OCZ tápegységek Fatal1ty ajánlásával



|

Újabb erős, megbízható és stílusos erőforrások felső kategóriás gépekhez.

Hirdetés

A játékos társadalom egyik jelenlegi ikonja újra eladta nem kevés presztízsértékkel rendelkező nevét: ezúttal az OCZ licencelt egy kis felhajtást a legújabb, nagy teljesítményű, játékosoknak szánt tápegységeihez.

ocz700fty_1.jpg

OCZ 700 Fatality


A cég három új Fatal1ty-s tápot mutatott be, a különbség köztük a maximális energialeadás mértéke: 400, 550 és 700 wattosak az új egységek.

 

A család tervezésénél kiemelt figyelmet kapott, hogy a több videokártyával is rendelkező játékosok számára is stabil áramforrást nyújtsanak a tápok. A cég garantálja, hogy mindegyik gyárból kikerült egység a névleges teljesítményének legalább 80 százalékát képes valóban le is adni, ezen kívül rendelkeznek túlfeszültségvédelemmel is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.