Hirdetés

PosteRazor - otthoni poszternyomtatás



|

Digitális képeinkből nagyméretű posztereket készíthetünk ezzel az alkalmazással.

Hirdetés

Ha nincs nagy formátumú nyomtatónk, akkor is készíthetünk nagyméretű nyomatokat meglévő (kellően óriási felbontású) képeinkből a PosteRazor segítségével. Ez egy öt lépésből álló varázsló közvetítésével végzi el a műveletet: meg kell adnunk az eredeti képet, majd azt a program automatikusan feldarabolja az általunk megadott papírméretre. Támogatja az ismert papírfajtákat (A/4 stb.), de akár saját, egyedi méret is létrehozható benne. Emellett meg kell adnunk, hogy mekkora legyen a „szeletek" között az átfedés, amely az összeállítást és ragasztást könnyíti meg. Szintén be kell állítanunk a végleges (óriás) kép méretét is - ezt többféle módon is megtehetjük. Egyrészt megadhatjuk a precíz méretét az általunk választott mértékegységben, vagy beállíthatjuk, hogy hány papírra férjen rá, illetve a kép kicsinyítésének (vagy nagyításának) mértékét is.

 

posterazor.png

 

Érdemes kiemelni, hogy a program magát a nyomtatást nem végzi el, hanem az elkészült posztert egy többoldalas PDF-dokumentumba menti, amelyet bármilyen PDF-kezelő alkalmazással megnyithatunk és nyomtatóra küldhetünk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.