Hirdetés

PowerColor: 2012 elején jönnek az új AMD videokártyák



|

Egy interjúban elhangzottak szerint idén már nem várható a Radeon HD 7000-es széria.

Hirdetés

Az AMD és az NVIDIA egyaránt dolgoznak a következő videokártya-sorozatukon. Az AMD esetében a Fusion APU-k képesek ellátni a belépőkategóriát és talán még a középső szintet is, azonban nem felejtkeztek meg a videokártyákról sem a gyártónál.

 

Ami a Radeon HD 7000-es széria megjelenését illeti (Southern Island), a legtöbben 2011. negyedik negyedévére, vagy az év végére datálták azt. Egy, a PowerColor értékesítési igazgatójával készített interjú azonban más dátumot jelez előre: az elhangzottak szerint csak 2012. elején kerülhetnek piacra az új grafikus kártyák.

 

A gyártási eljárással kapcsolatban az is elhangzott, hogy bár az AMD és az NVIDIA is a 28nm-es vonalon mozog, az új sorozat 40nm-es TSCM technológiával készülne. Ennek azonban ellentmond, hogy a PowerColor már több 28nm-es mintalapka birtokában van. Az információk tehát változtattak ugyan az eddigi pletykákon, azonban továbbra sem zárható ki egyik változat (és az idei megjelenés) sem.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.